Gebruik je fantasie!

Mijn dochter van 6 zegt altijd ; 'in mijn fantasie kan ik alles maken zoals ik wil!'. Dat vind ik zo'n mooie uitspraak!

Vandaar dat 'Gebruik je fantasie' nr. 8 is van One-sketch-a-week!

Fantaseer meer :-)

Laatste tweets
NIEUW

// N  I  E  U  W //

- Met het Ik-kan-tekenen Abonnement leer je eenvoudig en stap voor stap tekenen. Dat lijkt gemakkelijk, en dat is het ook! Je (kind) ontdekt zijn/haar/je tekentalent & krijgt er plezier in, en door veel oefenen ontwikkelt zich vanzelf een eigen tekenstijl! Klik hier om naar het nieuwe thema 'Zomer' te gaan! 

- FREEBIE! De vakantie-voorpret kan beginnen met deze gratis download. Teken, schrijf & kleur 'm helemaal vol met alles over jouw vakantie! Klik hier om naar de freebies te gaan. Veel vakantie- en tekenplezier (-:


Volg Studio Stift:

TwitterFacebookLinkedinPinterestWordpress Blog

 Deel gerust!