Be brave, be yourself!

Voor de Pretty in Pink agenda maakte ik deze poster. Omdat er best wat moed voor nodig is om jezelf te zijn, met allles wat daarbij hoort. Maar iedereen is een superheld!

 

Zeer binnenkort verkrijgbaar als poster in de shop van Studio Stift!

Laatste tweets
NIEUW

// N  I  E  U  W //

- Met het Ik-kan-tekenen Abonnement leer je eenvoudig en stap voor stap tekenen. Dat lijkt gemakkelijk, en dat is het ook! Je (kind) ontdekt zijn/haar/je tekentalent & krijgt er plezier in, en door veel oefenen ontwikkelt zich vanzelf een eigen tekenstijl! Klik hier om naar het nieuwe thema 'WINTER' te gaan! 

- Het was weer Kinderboekenweek! Het thema was Gruwelijk eng... Natuurlijk leer je deze maand dus tekenen over hele griezelige dingen! Je kunt een workshop komen volgen of hier een los teken-thema kopen en thuis aan de slag gaan. Jij leert GRIEZELIG GOED tekenen (-:


Volg Studio Stift:

TwitterFacebookLinkedinPinterestWordpress Blog

 Deel gerust!