Be brave, be yourself!

Voor de Pretty in Pink agenda maakte ik deze poster. Omdat er best wat moed voor nodig is om jezelf te zijn, met allles wat daarbij hoort. Maar iedereen is een superheld!

 

Zeer binnenkort verkrijgbaar als poster in de shop van Studio Stift!

Laatste tweets
NIEUW

// N  I  E  U  W //

- Met het Ik-kan-tekenen Abonnement leer je eenvoudig en stap voor stap tekenen. Dat lijkt gemakkelijk, en dat is het ook! Je (kind) ontdekt zijn/haar/je tekentalent & krijgt er plezier in, en door veel oefenen ontwikkelt zich vanzelf een eigen tekenstijl! Klik hier om naar het nieuwe thema 'Zomer' te gaan! 

- FREEBIE! De vakantie-voorpret kan beginnen met deze gratis download. Teken, schrijf & kleur 'm helemaal vol met alles over jouw vakantie! Klik hier om naar de freebies te gaan. Veel vakantie- en tekenplezier (-:


Volg Studio Stift:

TwitterFacebookLinkedinPinterestWordpress Blog

 Deel gerust!