Printables

Insecten! Onderzoek en teken ze zelf (-:  Klik hier om naar de freebie te gaan, deze hoort bij het thema Kriebelbeestjes van het Ik-kan-tekenen Abonnement.


Vakantie-voorpret! Met deze freebie kun je je alvast voorbereiden op de (zomer)vakantie. Schrijf en teken alles over je favoriete vakantieland. Klik hier om naar de freebie te gaan, deze hoort bij het thema Zomer van het Ik-kan-tekenen Abonnement.

Ontwerp zelf een mooie bloempot en teken je ontwerp daarna op een echte pot. Download hier en print 'm uit. Veel ontwerp- en tekenplezier!


Een fiets tekenen ingewikkeld? Helemaal niet! Volg de stappen en teken er zelf eentje. Iedereen kan tekenen! Klik hier om naar de freebie te gaan, deze hoort bij het thema Vervoer van het Ik-kan-tekenen Abonnement.


Zo trots als een pauw! Dat mag je zijn als je deze pauw zelf tekent (-: Klik hier om naar de freebie te gaan en teken 'm stap voor stap! Deze freebie hoort bij het thema 'Dieren' van het Ik-kan-tekenen Abonnement!

 


Hou jij ook zo van robots? Print dan snel deze freebie uit en teken & ontwerp je eigen robots! Klik hier om uit te printen. Deze freebie hoort bij het thema 'Wetenschap & techniek' van het Ik-kan-tekenen Abonnement!


Ben je (bijna) jarig? Print dan snel dit vrolijke invul-vel uit en teken & schrijf het vol met verjaardagsdingen (-: Klik hier om de freebie uit te printen!  Deze freebie hoort bij het thema 'Jarig' van het Ik-kan-tekenen Abonnement!

Teken stap voor stap een hondje, op papier óf op je gezicht! Het is tenslotte Carnaval (-: Klik hier om naar de freebie te gaan. Veel teken- en schilderplezier! Deze freebie hoort bij het thema Carnaval van het Ik-kan-tekenen Abonnement!

Kleur-het-zelf cadeaukaartjes! Klik hier om te downloaden, knip en kleur en versier al je cadeautjes!

 

Uit het nieuwste Ik-kan-tekenen Decemberboek; teken zelf een Hulppietje! Klik hier om te downloaden!

Teken zelf stap voor stap een hippe Opa & Oma voor de Kinderboekenweek 2016! Klik hier om te downloaden, veel tekenplezier!

Teken zelf stap voor stap een ijsje! Klik hier om te downloaden, veel Zomer-tekenplezier!

Teken zelf stap voor stap een kuikentje! Klik hier om te downloaden, veel Lente-tekenplezier!

 

Klik hier om te downloaden! Uit het Ik kan tekenen Vakantieboek; teken stap voor stap een echte Koning! 

 

Klik hier om te downloaden! Uit het Ik kan tekenen Vakantieboek; teken stap voor stap een Engelse Guard!

 

Laatste tweets
Volg Studio Stift:

TwitterFacebookLinkedinPinterestWordpress Blog